Yrittäjän terveiset

Evergreener Oy on luotettava suomalainen perheyritys. Olemme olleet lähes 30 vuotta vihersisustusalalla. Silkkikasviosaamisemme on kertynyt vihersisustamisen yhteydessä, ja siksi kykenemme erinomaisesti palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Mallistomme on valmistettu Kiinassa, tuotteidemme suunnittelussa on hyödynnetty vihersisustamisen osaamista ja kasvituntemustamme. Pystymme tarjoamaan silkkikasvit erittäin kohtuullisella hinnalla.

Haluamme, että kaikilla suomalaisilla – yrityksillä ja kuluttajilla – on mahdollisuus toteuttaa laadukasta ja edullista sisustamista silkkikasveilla. Sen vuoksi tarjoamme myös sisustusruukkuja ja ruukkusivuillamme on esimerkkejä siitä, minkä tyyppiset kasvit sopivat kyseiseen ruukkuun. Voimme myös asentaa kasvit ruukkuihin.

Hilkka Karimo: ”Olen ollut kirjoittamassa alamme ainoaa oppikirjaa – Vihersisustus -teoriaa ja käytäntöä – (OPH 2007). Floristisessa näyttötutkintotoimikunnassa istuin lähes 10 vuotta ja vihersisustajan ammattitutkintotyöryhmän puheenjohtajana vuosina 2010-2012 olin luomassa alallemme ammattitutkintoa.

Valmistuin vuonna 2018 ohjelmoinnin datanomiksi, jotta paremmin pystyisin palvelemaan verkkokauppamme asiakkaita. Toivon että löydät kaupastamme sinulle mieleiset kasvit.”

Erkki Pihlava: ”Minulla on vihersisustuskohteiden toteuttamisessa yli 20 vuoden kokemus. Agrologina ja metsänomistajana puiden tekeminen on minulle mieluisaa ja pystyn tuomaan puun ominaispiirteet siihen yksilöön, jonka valmistan kiinalaisista oksista kotimaiseen runkoon.

Hoidan nettikaupan lähetykset ja vastaan kaupan varastotoiminnoista. Istutan silkkikasveja ruukkuihin. Minulla on myös kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys.”

Hilkka Karimo ja Erkki Pihlava, nettikauppiaat

Hilkka Karimo, yrittäjä

 

Erkki Pihlava, yrittäjä

Takaisin ylös
Yksityisyytesi on meille tärkeä. Keräämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja analytiikkaan. Hyväksyn