Viiniköynnös 180 cm 2 kpl rypäletertulla

Silkkinen viiniköynnös 180 cm 2 kpl ja rypäleterttu. Tarkempi tuotekuvaus alla.

36,00 

Varasto loppu

Silkkinen viiniköynnös  jonka pituus on 180 cm, 2 kpl ja rypäleterttu 1 kpl.

Keinotekoinen viiniköynnös kiinnitetään useimmiten pitkänä yksittäisenä versona tai osana pensasta kattoon, seinälle tai pylvään ympärille. Muratin rangasta lähtee tuuheutta lisääviä pieniä haaroja, joissa pienempiä ”nuoria” lehtiä. Köynnöksen päässä pieni rautalanka, jolla voidaan kiinnittää köynnös esim. toiseen köynnökseen.

Viinirypäletertut, väri lila. Erittäin aidon näköiset, normaalin viinirypäletertun kokoinen ja värinen.

 

 

 

koko

, ,

paikka

VM

SKU Viinit-180-rypale

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina

Varasto loppu