Vihertaulu kasvimateriaalipaketti

Silkkisen taulun materiaalipaketti. Tarkempi tuotekuvaus alla.

20,00 

Edullinen paketti silkkikukkia ja silkkikasvien lehtiä ja osia, joita on jäänyt yli vihersisustuksessa. Sisältää mm. peikolehden lehtiä 3 kpl, alocasian lehtiä 4 kpl, orkideaa 4 kpl, lunarian oksan, peperomian ja podocarpuksen oksat ja kukkivan pensaan. Ohjeet taulun valmistamiseen löytyy täältä.

Tämä on todella edullinen tarjous. Laita tilauksen lisätietoihin, mitä värejä haluaisit, niin kaivamme varastojamme ja teemme sinulle paketin! Nyt kannattaa askarrella antaa luovuuden kukkia!

 

koko

,

paikka

B

SKU materiaalipaketti

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina