Sansevieria keihäsanopinkieli nippu 90 cm

Tekokasvi keihäsanopinkieli. Tarkempi tuotekuvaus alla.

59,00 

Keihäsanopinkieli on vihreänsävyinen keihäsmäinen sylinterinmuotoinen anopinkieli, jonka nimi englanniksi on Snake Grass. Anopinkieli on pelkistetty linjakas sisustusviherkasvi, jonka pysty muoto soveltuu mainiosti esim. tilanjakajaksi tai tuomaan erikoisen mallisten ruukkujen muotoa esiin. Tämä miehekäs kasvi suorastaan uhkuu äijätoimiston mutkatonta tyyliä ja on erittäin aidon näköinen.

Kasvin korkeus on 90 cm, josta osa menee ”istuttamiseen”. Nipussa on aina 21 keihästä. Kasveissa ei ole istutusruukkua, vaan ne on kiinnitettävä alustaan (polyuretaani tai styrox). Osa keihäistä on lyhyempiä.

Huom, tämä myytävä yhdessä 120 cm nippujen kanssa, näitä esim 1 ja 120 cm 2 kpl, riippuen tuotteiden määristä.

 

koko

paikka

O

SKU 0S729/3/21

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina