Peikonlehtiköynnös 150 cm tuettuna sammaltolppaan

Silkkinen isolehtinen peikonlehtiköynnös 150 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

99,00 

Silkkinen isolehtinen peikonlehtiköynnös tuettuna sammalkeppiin on perinteinen sisustuksessa käytetty peikonlehti.  Jos elävää peikonlehteä ei tueta, se menettää mallinsa ja muotonsa nopeasti. Siksi silkkikasvikin on samalla mallilla tuettu, korkeus 150 cm. Toki meiltä saa pelkkää liaaniakin.

Silkkikasvi on tuuhea ja tukeva, se on tehty kolmesta liaanista jotka kiertyvät sammaltolpan ympärille. Suurimmat lehdet ovat 30 cm ja ne peittävät hyvin suuren kokonsa vuoksi. Kasvi on leveä, n. 80 cm.

 

 

koko

paikka

L, VM

SKU QS-A026-1

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina