Peikonlehti Monstera 90 cm

Silkkinen Peikonlehti 90 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla. Myyntierä 2 kpl.

138,00 

Varasto loppu

Silkkinen peikonlehti Monstera 90 cm on teeskentelemäton keskikokoinen sisustuskasvi erilaisille tasoille tai korkeaan ruukkuun. Kasvi sopii kaikentyylisiin tiloihin. Sisustuskasvina se on vanha, mutta yhä edelleen suosittu.

Peikonlehdellä on pieni 20 cm runko, ja se on tuuhea, leveys 70 cm. Lehdet ovat paksua ja tukevaa muovia, määrä 9 kpl. Uudenaikaisilla materiaaleilla lehdet on muotoiltu muistuttamaan aidon hyvinvoivan kasvin lehtiä.

On syytä pitää mielessä, että terveen elävänkin kasvin lehdet ovat kiiltävät. Viherkasvin tunkkasen kiillottomat lehdet jo kaupassa kertovat runsaista torjunta-ainemääristä ja lannoitevesistä. Jokainen uusi lehti, jonka terve viherkasvi pukkaa esille, on kiiltävä ja vahva. Näitä terveitä yksilöitä käytetään silkkikasvienkin esikuvina.

Peikonlehti soveltuu istutettavaksi n. 30 cm sisustusruukkuun, korkeammissa ruukuissa se voidaan sijoittaa lattialle. Kasvi toimitetaan kiinnitettynä pieneen  istutusruukkuun, halk. n. 18 cm.

 

koko

paikka

O

SKU Monst-90

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina

Varasto loppu