Pandanus kairapalmu 100 cm

Keinotekoinen kairapalmu 100 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

59,00 

Silkkiviherkasvi Pandanus eli kairapalmu, korkeus 100 cm. Kairapalmu soveltuu uimahallikasviksi. Sitä käytetään sekä rungollisena että latvana. Yhdistelemällä näistä saa komeita ryhmiä.

Kairapalmu on mielenkiintoinen kasvi sillä sen on todettu kasvavan paikoissa joissa on kimberliittejä ja siis voi löytyä timantteja. Timantit tulevat kairapalmun luo!

Kairapalmun lehtien määrä on 19 kpl ja se muistuttaa paljon agavea. Kasvilla ei ole istutusruukkua. Se soveltuu istutettavaksi n. 30 cm sisustusruukkuun, mutta on hyvännäköinen myös isommassa ruukussa.

 

koko

muuta

C:n 5 kpl + G:n latvat parhaat runkoihin

paikka

C

SKU 20-527-19/9

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina