Oliivipuu 260 cm

Oliivipuu 260 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

1832,00 

Keinotekoinen oliivipuu 260 cm.  Tämä puu on suunniteltu ja valmistettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja se soveltuu esim. ravintolaan, jossa se sateenvarjomaisen latvansa ansiosta vie melko vähän tilaa.

Puun runko on tukeva ja paksu, alaosan halkaisija 40 cm. Lehvästön halkaisija on toiseen suuntaan 200 cm, toiseen suuntaan 160 cm. Jokaisessa oksassa on oliivinmarjoja. Lehvästö on reilut 180 cm korkeudessa.

Runko on kiinni 44×44 cm vanerissa, jolloin se voidaan asentaa esimerkiksi 50×50 cm ruukkuun, jolloin puun kokonaiskorkeus kasvaa, ja oksien alle mahtuu kävelemään pitkäkin henkilö. Emme suosittele kiinnittämään puuta suoraan lattiaan, mutta kiinteisiin kalusteisiin kiinnitettäväksi se soveltuu mainiosti.

Runkomateriaalina on käytetty puuta ja puusta valmistettu massaa, teräksistä tukiverkkoa, polyuretaania ja maalia. Runko painaa 12 kg ja se on väriltään harmaa. Puun runko ei kestä teräviä iskuja, mutta toisaalta se on helppo paikata ja uudistaa. Kuljetuksen pitää tapahtua pystyssä.

Suurten, isorunkoisten puiden hinta riippuu lehtien ja oksien määrästä. Meillä on useita puiden lehtiä, joista valita!  Toimitusaika on reilut 4 viikkoa. Puiden lehdet löytyvät tuoteryhmästä silkkipuiden oksat.

Anna mitat ja esim. väritoivomus rungosta,  ja pyydä tarjous! Jos olet sitä mieltä, että toimitusmaksu voisi olla edullisempi (voit esimerkiksi itse noutaa tuotteen),  niin otathan meihin yhteyttä.

koko

SKU Olive-1

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina