Oliivipuu 260 cm

1 478,00  alv 0%

Oliivipuu 260 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

1 varastossa

Kuvaus

Keinotekoinen oliivipuu 260 cm.  Puun runko on tukeva ja paksu, alaosan halkaisija 40 cm. Laajan sateenvarjomaisen lehvästön halkaisija on toiseen suuntaan 200 cm, toiseen suuntaan 160 cm. Jokaisessa oksassa on oliivinmarjoja. Lehvästö on reilut 180 cm korkeudessa. Tämä puu on suunniteltu ja valmistettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti, ja se soveltuu esim. ravintolaan, jossa se sateenvarjomaisen latvansa ansiosta vie melko vähän tilaa.

Runko on kiinni 44×44 cm vanerissa, jolloin se voidaan asentaa esimerkiksi 50×50 cm ruukkuun, jolloin puun kokonaiskorkeus kasvaa, ja oksien alle mahtuu kävelemään pitkäkin henkilö. Emme suosittele kiinnittämään puuta suoraan lattiaan, mutta kiinteisiin kalusteisiin kiinnitettäväksi se soveltuu mainiosti.

Runkomateriaalina on käytetty puuta ja puusta valmistettu massaa, teräksistä tukiverkkoa, polyuretaania ja maalia. Runko painaa 12 kg ja se on väriltään harmaa. Puun runko ei kestä teräviä iskuja, mutta toisaalta se on helppo paikata ja uudistaa. Kuljetuksen pitää tapahtua pystyssä.

Suurten, isorunkoisten puiden hinta riippuu lehtien ja oksien määrästä. Meillä on useita puiden lehtiä, joista valita!  Toimitusaika on 2-3 viikkoa. Puiden lehdet löytyvät tuoteryhmästä silkkipuiden oksat.

Anna mitat ja esim. väritoivomus rungosta,  ja pyydä tarjous! Jos olet sitä mieltä, että toimitusmaksu voisi olla edullisempi (voit esimerkiksi itse noutaa tuotteen),  niin otathan meihin yhteyttä.

Oliivipuu 260 cm
Oliivipuu 260 cm
Oliivipuu 260 cm
Oliivipuun alta pysyy kävelemään
Oliivipuun lehvästö
Oliivipuun lehvästö
Oliivipuun runko
Oliivipuun rungossa näkyy kaarna ja puulle tyypillinen kiertyminen auringon suuntaan.
Oliivin aluslevy
Oliivipuun aluslevy on 44×44 cm

Lisätiedot

koko