Muratti viherseinä silkkikasveista

Hinta / m2. Silkkinen kasviseinä. Tarkempi tuotekuvaus alla.

400,00 

Mittojen mukaan valmistettu muratti viherseinä silkkikasveista. Hinta neliön alalle.  Kasviseinä  on luonnollisen näköinen sisustusratkaisu, jossa vihreys ja viihtyisyys eivät vie lattiatilaa. Kasviseinä voidaan myös valmistaa kaksipuoliseksi tilanjakajaksi työpisteisiin ja erilaisiin oleskeluryhmiin.

Kasviseinän pääkasvi on muratti. Muratti on joko English Ivy Bush -murattia tai Sage Ivy Bush -murattia, mukana myös kultaköynnöspensasta. Pohja on vihreä, tausta ei näy läpi. Kasviseinä tekokasveilla valmistetaan käsityönä.

Kasviseinään voi lisätä kasvillisuutta, kuten kuvassa: peikonlehteä, saniaista, kesäkukkia, värikkäitä pensaita, punertavalehtisiä enkelinsiipiä jne.

Mikäli haluat kasviseinän erikoismitoilla tai erikoisilla kasveilla, pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella   tai lähetä sähköpostia info(miukumauku)silkkikasvit.com.

Voi valmistaa viherseinän silkkikasveista myös itse. Jos suunnittelet ja teet kasviseinän itse, hyödynnä omat vanhat silkkikasvisi samalla. Meiltä saat erilaisia pensaita ja köynnöksiä.

 

koko

,

paikka

B

SKU kasvis2019

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina