Muratti viherseinä silkkikasveista

620,00  sisältää alv 24%

Silkkinen kasviseinä. Tarkempi tuotekuvaus alla.

8 varastossa

Kuvaus

Mittojen mukaan valmistettu muratti viherseinä silkkikasveista. Kasviseinä  on luonnollisen näköinen sisustusratkaisu, jossa vihreys ja viihtyisyys eivät vie lattiatilaa. Kasviseinä voidaan myös valmistaa kaksipuoliseksi tilanjakajaksi työpisteisiin ja erilaisiin oleskeluryhmiin.

Kasviseinän pääkasvi on muratti. Muratti on joko English Ivy Bush -murattia tai Sage Ivy Bush -murattia, mukana myös kultaköynnöspensasta. Pohja on vihreä, tausta ei näy läpi. Kasviseinä tekokasveilla valmistetaan käsityönä.

Kasviseinään voi lisätä kasvillisuutta, kuten kuvassa: peikonlehteä, saniaista, kesäkukkia, värikkäitä pensaita, punertavalehtisiä enkelinsiipiä jne.

Mikäli haluat kasviseinän erikoismitoilla tai erikoisilla kasveilla, pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella   tai lähetä sähköpostia info(miukumauku)silkkikasvit.com.

Voi valmistaa viherseinän silkkikasveista myös itse. Jos suunnittelet ja teet kasviseinän itse, hyödynnä omat vanhat silkkikasvisi samalla. Meiltä saat erilaisia pensaita ja köynnöksiä.

 

Lisätiedot

koko

,

paikka

B