Mehikasvit, lajitelma

Mehikasvilajitelma. Tarkempi tuotekuvaus alla.

34,00 

Mehikasvilajitelman kasveista voi rakentaa oman kaktusasetelman. Tarvitset laakean ruukun, styroxia ja kauneimmat keräämäsi kivet koristeeksi pinnalle. Nämä asennusohjeet voit mukauttaa omaan kaktusryhmääsi.

Lajitelmassa on 9 kpl erilaisia satunnaisesti valittuja  mehikasveja ja kaktuksia. Kaikki kasvit ovat ilman ruukkua. Niillä on pieni tappi ruukkuun kiinnittämistä varten.

Lajitelma sisältää yhteensä yhdeksän kasvia seuraavista:

Spiky Agave. Lehvästön korkeus 12 cm, leveys n. 9 cm, 21 lehteä.

Mehitähti punainen. Lehtien lukumäärä n. 22 kpl, kukinnon korkeus 5 cm ja halkaisija n. 12 cm.

Agave palmeri, lehvästön korkeus 13 cm, 12 lehteä. Leveys 17 cm.

Kapealehtinen agave, korkeus n. 23 cm. 14 tai 8 lehteä.

Pyöreän kaktuksen halkaisija 5 tai 7 cm.

Uurremuori, n. 20 lehteä, halkaisija ja lehvästön korkeus n. 10 cm.

Mehitähti musta. Lehtien lukumäärä n. 22 kpl, kukinnon korkeus 5 cm ja halkaisija n. 12 cm.

Mehitähti vihreä, korkeus 3 ja 5 cm, halkaisija 10 ja 11 cm.

 

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina