Mehikasvi- ja kaktusistutukset, 3 kpl

Keinotekoiset kaktukset. Yhteishinta 3 tuotteelle.

21,00 

Keinotekoiset kaktukset, 3 kpl. Kaktukset ovat lokoisa pieni yksityiskohta ikkunalaudalla tai hyllyllä.

Kasvit ovat  istutettuna pieniin paperimassaruukkuihin. Mamillaria, 2 kasvia ruukussa, kaktusten koko ja korkeus vaihtelee, istutuksen kokonaiskorkeus max 17 cm. Mehikasvi on matala, hieman ruukkua leveämpi, ja pyöreän kaktuksen halkaisija on n. 5,5 cm. Rouhean ruukun halkaisija on 7 cm, korkeus 7 cm ja  väri patinoitunut vihreä.

koko

SKU Kakt-3

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina