Mehikasvi- ja kaktusasetelma

Keinotekoiset kaktukset.

39,00 

Silkkiviherkasvi Succulent ja Cactus mix, agavekaktusasetelma pyöreässä ruukussa. Kasvi voidaan laittaa myös 28 cm sisustusruukkuun tai käyttää osana isompaa kaktusistutusta.

Istutusruukun halkaisija on 24-25 cm ja väri vihertävä bees. Korkeus on 19 cm, kasvin korkeus 40 cm ja kaktusten korkeus ”istutuspinnasta” n. 23 cm. Mehikasvit ja kaktukset voidaan käyttää ilman ruukkua tilanjakajaruukkuihin, 4 kpl / 100 cm. Tuolloin voidaan lisätä 12 kpl echevieriaa ja osculariaa väleihin. Ruukuttoman kaktuksen halkaisija on 23 cm ja ns. istutussyvyys 12 cm. Kuvassa vastaavanlainen kaktusryhmä on halkaisijaltaan 28 cm punaisessa sisustusruukussa. Näitä tuotteita on kaksi samanlaista, tässä on enemmän mehikasveja.

koko

paikka

G

SKU B103Z-10990-3E66

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina