Limoviikuna 350 cm

Silkkinen limoviikuna 350 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

2100,00 

Suomessa valmistettu tekopuu limoviikuna on valmistettu kotimaisen lehtipuun luonnonrunkoon. Lehdet ovat limoviikunan lehtiä, vihreitä tai kirjavia.

Kuvan puun korkeus on 250 cm, mutta puu tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Alimmat oksat ovat 220 cm korkeudella, ja lehvästön leveys on noin 250 cm.

Hinta riippuu puun koosta ja mallista sekä rungon materiaalista, nettikaupan hinta on kuvan mukaiselle tuotteelle.  Rahdin hinta riippuu puun koosta.

 

 

koko

SKU limo-350

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina