Kultaköynnös 150 cm sammaltolpalla

Silkkinen isolehtinen kultaköynnös tuettuna sammalkeppiin 150 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla.

99,00 

Silkkinen isolehtinen kultaköynnös tuettuna sammalkeppiin. Tämä kasvi on varreltaan tuuhea ja tukeva, tolppaa ympäröi kolme liaania. Suurimmat lehdet ovat 30 cm, ja ne ovat luonnollisen näköiset, korkeus 150 cm.

Keinotekoisen kultaköynnöksen esikuva kasvaa luonnossa puiden runkojen ympärille kiertyneenä. Toisin kuin luonnon kultaköynnös, tämä tekokasvi ei ole myrkyllinen!

koko

paikka

L, VM

SKU QS-A018-1

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina