Koivu 200 cm

Silkkinen koivu. Tarkempi tuotekuvaus alla.

149,00 

Tekopuu koivu on  valmistettu kotimaisen koivun luonnonrunkoon. Kaunisrunkoista koivua käytetään usein messuilla ja tapahtumissa joissa halutaan tuoda esille suomalaisuutta. Kuvan puun korkeus on 200 cm, mutta puu tehdään asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan.  Puussa on 15 oksaa, ja ne on kiinnitetty luonnollisiin oksan paikkoihin.

Hinta riippuu koivun koosta ja mallista, nettikaupan hinta on kuvan mukaiselle tuotteelle.

 

koko

SKU koivu

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina