Ivy Sage bush murattipensas yli 100 cm, 2 kpl

Silkkinen murattipensas 100 cm. Tarkempi tuotekuvaus alla. Myyntierä 2 kpl.

54,00 

Silkkiviherkasvi Sage Ivy bush on vihreälehtinen iso ammattilaisten käyttämä tekokasvi murattipensas jonka pisimmät versot ovat yli 100 cm. Soveltuu hyllykasviksi tai amppeleihin ja on huoleton huonekasvi paljon reissaavalle.

Erittäin tuuhea, yli 500 lehteä. Kasvilla ei ole istutusruukkua, vaan siinä on tappi jonka voi työntää multaan, styroxiin tai polyuretaaniin. Muratti on luonnollisen muratinvihreä.

 

 

koko

paikka

B, F, H, J, K, N, VM

SKU 8837G/18H-1

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina