Cissus Grape Ivy, ellinkissuspensas 100 cm

Silkkinen iso ellinkissus. Tarkempi tuotekuvaus alla.

64,00 

Silkkiviherkasvi, iso vihreä ellinkissus on tuuhea ja rehevä pensas. Jos haluat silkkikasvimaailman mersun, osta tämä! Jokainen nuori lehti ja tuore verso löytyvät sieltä mistä pitääkin. Ellinkissus on kiinalaisen osaamisen mestarinäyte, se on elävän viherkasvin Cissus Ellendanican hemaiseva kopio.

Kissuksen versojen pituus on 90 cm. Kissuksella on lisäksi n. 10 cm muovitappi, sillä ei ole istutusruukkua. Tappi voidaan painaa esim. styroxiin tai kiinnittää kasviseinän rakenteisiin.

 

 

koko

paikka

E, VM

SKU 8892/19A/1215-1

Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja. Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty. Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pitää pyyhiä pölyt silloin tällöin. Silkkikasvit on kätevä asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen. Niiden lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. Silkkikasvit ovat aitojen kasvien kopioita. Asennus- ja hoito-ohjeet löydät sivun alalaidasta.

 

Normaalin UV -säteilyn silkkikasvit kestävät erinomaisesti, mutta suoraan ulos sateen, tuulen ja paahteen armoille emme niitä suosittele.

 

Silkkikasvien valmistaminen on vanha kiinalainen perinne. Silkkisiä tekokukkia on tehty aidosta silkistä palatsien ylhäisten naisten hiuskoristeiksi jo 1500 vuotta sitten. Itämaisessa vanhassa Feng Shui -perinteessä aidon näköisillä silkkikasveilla korvattiin elävät viherkasvit, koska ne katsottiin paremmaksi Feng Shuin kannalta kuin huonosti hoidetut ja kärsineet viherkasvit.

Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

 

Valmistusmateriaalit: Polyesteri ja muovi. Puiden rungot yleensä puuta.

Valmistusmaa: Kiina