Yrityksestä

Yrittäjän terveiset

Evergreener Oy on luotettava suomalainen perheyritys.  Olemme olleet lähes 30 vuotta vihersisustusalalla. Silkkikasviosaamisemme on kertynyt vihersisustamisen yhteydessä, ja siksi kykenemme erinomaisesti palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Kaikki Suomen markkinoilla myytävät silkkikasvit valmistetaan Kiinassa, mutta meillä on suorat yhteydet valmistajayrityksiin ja sen vuoksi pystymme tarjoamaan silkkikasvit erittäin kohtuullisella hinnalla.

Haluamme, että kaikilla suomalaisilla – yrityksillä ja kuluttajilla – on mahdollisuus toteuttaa laadukasta ja edullista sisustamista silkkikasveilla. Sen vuoksi tarjoamme myös sisustusruukkuja ja ruukkusivuillamme on esimerkkejä siitä, minkä tyyppiset kasvit sopivat kyseiseen ruukkuun. Voimme myös asentaa kasvit ruukkuihin.

Olen ollut kirjoittamassa alamme ainoaa oppikirjaa ”Vihersisustus -teoriaa ja käytäntöä” (OPH 2007). Floristisessa näyttötutkintotoimikunnassa istuin lähes 10 vuotta ja vihersisustajan ammattitutkintotyöryhmän puheenjohtajana vuosina 2010-2012 olin  luomassa alallemme ammattitutkintoa.

Valmistuin vuonna 2018 ohjelmoinnin datanomiksi, jotta paremmin pystyisin palvelemaan verkkokauppamme asiakkaita. Toivon että löydät kaupastamme sinulle mieleiset kasvit.

Hilkka Karimo, yrittäjä

omakuva
Hilkka Karimo, yrittäjä

Vastaa